Home

Sugeng rawuh ing Gamelanders saka kulawarga game.
Pungkasane kita bisa ngomong kanthi bangga
"Mangkene lan game"

Muga-muga bisa nampani sampeyan ing papan iki
dadi pengikut, penerbit, kanca lan mitra anyar
utawa kabeh wong sing kesasar karo kita.

Kita uga pengin nuduhake maneh yen kabeh
Review mung pengalaman pribadi, raos lan pendapat
nggambarake.

Muga-muga sampeyan duwe wektu sing apik karo kita.
Yen sampeyan pengin nulis kanggo kita
Sampeyan bisa nggayuh kita sawayah-wayah ana ing Kontak.

Ulasan paling anyar

tutup pabrik coklat

Pabrik coklat

1 – 4 pemain kira-kira 60 – 90 menit, umur 14+ Pengarang: Matthew Dunstan Brett J. Gilbert Ilustrator: Denis Martynets Paweł Niziołek Andreas Resch

Waca liyane »
Family-game-Cafe-von-huch-3770012315191-Cover-kl-72dpi

cafe

1 - 4 pemain 30 min, umur 10+ Pengarang: Rôla & Costa Ilustrator: Marina Costa Penerbit: HUCH! Materi game Sylex:  4.6 / 5 Faktor kesenangan:  4.8 / 5

Waca liyane »

Game BomBasta

Kita ngembangake game saka bit, bait lan karton. Bawa game kita menyang meja, ponsel lan komputer nalika sampeyan kulawarga lan kanca-kanca lagi main

Waca liyane »
zankamzaun_cover

Gelut ing pager

2 - 4 pemain kira-kira 25 menit saka umur 10 taun Penulis: Sebastian Marwecki Ilustrator: Miguel Fernandez Penerbit: Bombasta Games Faktor Fun:  5/5 Nilai muter maneh:  4.8 / 5

Waca liyane »
Cthulhu Pati bisa Mati

Cthulhu Pati bisa Mati

1 - 5 pemain kira-kira 90 min saka 12+ Pengarang: Rob Daviau Eric M. Lang Ilustrator: Adrian Smith Karl Kopinski Nicolas FructusRichard WrightFilipe Pagliuso Penerbit: CMON

Waca liyane »

Jagad tema kita

Rating paling dhuwur

gamelanders_seal

Kita tuku lan nyewa saka ...

podcast

Sabrina & Hanno nyulik sampeyan saben minggu kanthi crita babagan, kanthi kertu, dadu utawa game papan.

Dolanan kuping

Rita Modl lan Alexander Koppin seneng-seneng karo game board ing podcast. Dheweke main game cekak sing nggabungake game Papan ing sawetara bentuk. Dadi penasaran!

Sugeng rawuh ing kulawarga game
0 / 5 (0 Ulasan)