Home

Unser aktuelles Gewinnspiel

Sugeng rawuh ing Gamelanders saka kulawarga game.
Pungkasane kita bisa ngomong kanthi bangga
"Mangkene lan game"

Muga-muga bisa nampani sampeyan ing papan iki
dadi pengikut, penerbit, kanca lan mitra anyar
utawa kabeh wong sing kesasar karo kita.

Kita uga pengin nuduhake maneh yen kabeh
Review mung pengalaman pribadi, raos lan pendapat
nggambarake.

Muga-muga sampeyan duwe wektu sing apik karo kita.
Yen sampeyan pengin nulis kanggo kita
Sampeyan bisa nggayuh kita sawayah-wayah ana ing Kontak.

Kita tuku lan nyewa saka ...

Ulasan paling anyar

Jumpkins_cover

Jumpkins

2 - 4 pemain 20 min 8+ Pengarang: Michael Feldkötter Ilustrator: fiore-gmbh.de Penerbit: HUCH! Komponen game:  4.7 / 5 Faktor nyenengake:  4.7 / 5 Nilai puter maneh:  4.8 / 5 Rega / kinerja: 

Waca liyane »
city_land_fashion_cover

Ratu blanja - kutha, negara, mode

2 - 4 pemain 20 min 10+ Pengarang: Michael Feldkötter Ilustrator: Bunker kreatif Sabine Kondirolli Yikes! Penerbit: HUCH! Komponen game:  4.5 / 5 faktor sing nyenengake:  4.6 / 5 regane muter maneh: 

Waca liyane »
Game kertu

Shopping Queen - Game kertu

2 - 5 pemain 30 min 7+ Pengarang: Huch! Ilustrator: Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponen game:  5/5 Faktor nyenengake:  4.8 / 5 Nilai puter maneh:  4.8 / 5 Rega / kinerja:  4.8 / 5

Waca liyane »

Shopping Queen - Game dadu

2 - 4 pemain 30 menit 8+ Pengarang: Michael Feldkötter Ilustrator: Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponen game:  5/5 Faktor nyenengake:  4.7 / 5 Nilai puter maneh:  4.8 / 5 Rega / kinerja: 

Waca liyane »
Shopping_Queen_game_for_send

Shopping Queen - Game

3 - 5 pemain 60 min 12+ Pengarang: Nicola Schäfer Michael Feldkötter Ilustrator: Folko Streese Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponen game:  5/5 faktor nyenengake:  4.5 / 5 nilai puter maneh:

Waca liyane »
Kickstarter_cover

Dhewe - Paket Bonus # 1

2 - 4 pemain 90 menit, umur 14+ Desainer: Andrea Crespi Lorenzo Silva Ilustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Game dhasar dibutuhake

Waca liyane »

Jagad tema kita

Rating paling dhuwur

gamelanders_siegel

Tuku saiki

Sugeng rawuh ing kulawarga game
0 / 5 (0 Ulasan)