Home

Sugeng rawuh ing Gamelanders saka kulawarga game.
Pungkasane kita bisa ngomong kanthi bangga
"Mangkene lan game"

Muga-muga bisa nampani sampeyan ing papan iki
dadi pengikut, penerbit, kanca lan mitra anyar
utawa kabeh wong sing kesasar karo kita.

Kita uga pengin nuduhake maneh yen kabeh
Review mung pengalaman pribadi, raos lan pendapat
nggambarake.

Muga-muga sampeyan duwe wektu sing apik karo kita.
Yen sampeyan pengin nulis kanggo kita
Sampeyan bisa nggayuh kita sawayah-wayah ana ing Kontak.

Kita tuku lan nyewa saka ...

Ulasan paling anyar

match5_cover

Cocokake 5

2 - 8 pemain udakara 30 menit saka umur 10 taun Desainer: Carl Brière Ilustrator: SillyJellie Penerbit: Heidelbär Games Synapses Game Materi game:  4.5 / 5 Faktor nyenengake: 

Waca liyane »
sagani_cover

Sagani

1 - 4 pemain udakara 45+ min saka umur 8 taun Pengarang: Uwe Rosenberg Ilustrator: Lukas Siegmon Penerbit: Skellig Games Materi game:  4.5 / 5 Faktor nyenengake:  4.5 / 5

Waca liyane »
Perjalanan menyang Ecrya_Cover

Perjalanan menyang Ecrya

2 - 4 pemain udakara 60+ min 14+ Pengarang: Kira Bodrova Jessica Schüssler Ilustrator: Kira Bodrova Jessica Schüssler Penerbit: Crita Game Ecrya:  4.7 / 5 Faktor nyenengake:

Waca liyane »
schmidt_games

Schmidt Game

Schmidt Spiele Geschichte Wiwitane ora ana apa-apa kajaba nesu ... Dadi, kabeh wong ing negara iki kudu ngerti wong sing katon grengseng banget. Saka wetan

Waca liyane »
mission_iss_cover

Misi ISS

1 - 4 pemain 90+ 12+ Desainer: Michael Luu Ilustrator: Claus Stephan Martin Hoffmann Penerbit: Schmidt Spiele Materi game:  5/5 Faktor nyenengake:  5/5 Nilai puter maneh:  

Waca liyane »
Nova

Nova

2 - 4 pemain 30 - 45 min 8+ Pengarang: Andrea Boennen Ilustrator: Arnold Reisse Penerbit: Qango Verlag Materi game:  4.5 / 5 Faktor nyenengake:  4.5 / 5 Nilai puter maneh:

Waca liyane »

Jagad tema kita

Rating paling dhuwur

gamelanders_siegel

podcast

Sabrina & Hanno nyulik sampeyan saben minggu kanthi crita babagan, kanthi kertu, dadu utawa game papan.

Dolanan kuping

Rita Modl lan Alexander Koppin seneng-seneng karo game board ing podcast. Dheweke main game cekak sing nggabungake game Papan ing sawetara bentuk. Dadi penasaran!

Sugeng rawuh ing kulawarga game
0 / 5 (0 Ulasan)