Home

Sugeng rawuh ing Gamelanders saka kulawarga game.
Pungkasane kita bisa ngomong kanthi bangga
"Mangkene lan game"

Muga-muga bisa nampani sampeyan ing papan iki
dadi pengikut, penerbit, kanca lan mitra anyar
utawa kabeh wong sing kesasar karo kita.

Kita uga pengin nuduhake maneh yen kabeh
Review mung pengalaman pribadi, raos lan pendapat
nggambarake.

Muga-muga sampeyan duwe wektu sing apik karo kita.
Yen sampeyan pengin nulis kanggo kita
Sampeyan bisa nggayuh kita sawayah-wayah ana ing Kontak.

Kita tuku lan nyewa saka ...

Ulasan paling anyar

Nova

Nova

2 - 4 pemain 30 - 45 min 8+ Pengarang: Andrea Boennen Ilustrator: Arnold Reisse Penerbit: Qango Verlag Materi game:  4.5 / 5 Faktor nyenengake:  4.5 / 5 Nilai puter maneh:

Waca liyane »
kabeh-lintang-konsep-tutup

Draf Kabeh-Star

2 - 6 pemain udakara 45 menit saka umur 10 taun Pengarang: Marco Schaub Ilustrator: Malte Zirbel Penerbit: Suncoregames Materi game:  4.7 / 5 Faktor nyenengake:  4.7 / 5 Nilai puter maneh:

Waca liyane »
Tutup Taman Naga

Taman naga

2 - 5 pemain 20 menit, umur 8+ Desainer: Nicolas Sato Ilustrator: Ayumi Kakei Penerbit: Papan Game Papan Ankama Materi game:  4.6 / 5 Faktor nyenengake: 

Waca liyane »
pagancover

Pagan: Nasib Roanoke

2 pemain 30 - 60 menit 12 + Pengarang: Kasper Kjær Christiansen Kåre Storgaard Ilustrator: Maren Gutt Penerbit: Wyrmgold GmbH Materi game:  5/5 Faktor nyenengake: 

Waca liyane »
Cover_newyorkzoo1

Kebun Binatang New York

1 - 5 pemain 30 - 60 min 10+ Pengarang: Uwe Rosenberg Ilustrator: Felix Wermke Penerbit: Feuerland Spiele Materi game:  5/5 Faktor nyenengake:  4.7 / 5 Nilai puter maneh:

Waca liyane »
gamefactory

Pabrik Game

Sejarah kita taun 2008 Yayasan Pabrik Game lair ing Wädenswil ing Danau Zurich. Game Pabrik Game kaping pisanan ngluncurake game ABC DRS 2008 - Das

Waca liyane »

Jagad tema kita

Rating paling dhuwur

gamelanders_siegel

podcast

Sabrina & Hanno nyulik sampeyan saben minggu kanthi crita babagan, kanthi kertu, dadu utawa game papan.

Sugeng rawuh ing kulawarga game
0 / 5 (0 Ulasan)