Почетна

Добредојдовте во семејството Gamelanders на играта.
Конечно можеме гордо да кажеме
„Тука сме и играме“

Ве очекуваме да ви посакаме добредојде на нашето место
било да се тоа нови следбеници, издавачи, пријатели и партнери
или секој друг што се изгуби на нас.

Исто така, би сакале повторно да посочиме дека сите
Прегледува само на нашите лични искуства, чувства и мислења
одразуваат.

Се надевам дека ќе поминете убаво со нас.
Ако сакате да ни пишете
Можете да контактирате со нас во секое време под Контакт.

Купуваме и изнајмуваме од ...

Нашите најнови прегледи

натпревар5_кривка

Натпревар 5

2 - 8 играчи приближно 30 мин. Од 10-годишна возраст Дизајнер: Карл Бјер Илустратор: Сили Publели Издавач: Игри на Хајделбер Синапси Игри Материјал на играта: 4.5 / 5  Фактор на забава:

Прочитајте повеќе »
обвивка за сагани

Сагани

1 - 4 играчи приближно 45+ мин. Од 8 години Автор: Уве Розенберг Илустратор: Лукас Сигмон Издавач: Компоненти на Skellig Games: 4.5 / 5  Фактор на забава: 4.5 / 5 

Прочитајте повеќе »
Патување до Ecrya_Cover

Патување до Екрија

2 - 4 играчи приближно 60+ мин. 14+ Автор: Кира Бодрова essесика Шуслер Илустратор: Кира Бодрова essесика Шуслер Издавач: Приказна за Екрија Игри: 4.7  / 5 Фактор на забава:

Прочитајте повеќе »
schmidt_games

Шмит Спиле

Шмит Шпиле Гешихте На почетокот немаше ништо друго освен лутина ... Па, сите во оваа земја треба да го познаваат овој човек кој изгледа толку груб. Од исток

Прочитајте повеќе »
мисија_iss_cover

Мисија ISS

1 - 4 играчи 90+ 12+ Дизајнер: Мајкл Лу Лу Илустратор: Клаус Стефан Мартин Хофман Издавач: Шмит Шпиле Материјал за игра: 5/5  Фактор на забава: 5/5  Вредност на репризата: 

Прочитајте повеќе »
Нова

Нова

2 - 4 играчи 30 - 45 мин. 8+ Автор: Андреа Боенан Илустратор: Арнолд Реис Издавач: Qango Verlag Материјал за играта: 4.5 / 5  Фактор на забава: 4.5 / 5  Вредност на репризата:

Прочитајте повеќе »

Нашите тематски светови

Нашите врвни рејтинзи

gamelanders_siegel

Подкаст

Сабрина и Хано ве киднапираат секоја недела со приказни за, со и со карти, коцки или игри на табла.

Играјте на уво

Рита Модл и Александар Копин забавувајте се со игри на табла на нивниот подкаст. Тие играат кратки игри кои вклучуваат игри на табла во некоја форма. Бидете curубопитни!

Добредојдовте во семејството на игри
0 / 5 (0 Осврти)