Kreu

Mirësevini në familjen Gamelanders të lojës.
Më në fund mund të themi me krenari
"Këtu jemi dhe vazhdojmë lojën"

Ne shpresojmë t'ju mirëpresim në vendin tonë
qofshin ndjekës, botues, miq dhe partnerë të rinj
ose të gjithë të tjerët që kanë humbur me ne.

Ne gjithashtu dëshirojmë të theksojmë përsëri se të gjitha
Rishikon vetëm përvojat, ndjenjat dhe mendimet tona personale
pasqyrim.

Shpresoj të keni një kohë të mirë me ne.
Nëse dëshironi të na shkruani
Mund të na kontaktoni në çdo kohë nën Kontakt.

Ne blejmë dhe marrim me qira nga ...

Vlerësimet tona më të fundit

Orakull

3 - 5 lojtarë 30 min, mosha 10+ Autor: Stefan Dorra Illustrator: Christian Opperer Botuesi: Skellig Games Materiali i lojës: 4.7 / 5  Faktori i argëtimit: 4.7 / 5  Vlera e sërish:

Lexo më shumë »
mbulesa e çmendur e shoferit

Shofer i çmendur

2 - 4 lojtarë 30 - 60 min, mosha 8+ Designer: Rudy Games Illustrator: Rudy Games Publisher: Rudy Games Materiali i lojës: 5/5  Faktori i argëtimit:

Lexo më shumë »
Mbulesa Jumpkins

Jumpkins

2 - 4 lojtarë 20 min 8+ Autori: Michael Feldkötter Illustrator: fiore-gmbh.de Botuesi: HUCH! Komponentët e lojës: 4.7 / 5  Faktori i argëtimit: 4.7 / 5 Vlera e sërish: 4.8 / 5  Çmimi / performanca: 

Lexo më shumë »
Loja me letra

Mbretëresha e Blerjeve - Loja me letra

2 - 5 lojtarë 30 min 7+ Autori: Huch! Illustrator: Kreativbunker Botuesi: HUCH! Komponentët e lojës: 5/5  Faktori i argëtimit: 4.8 / 5  Vlera e sërish: 4.8 / 5  Çmimi / performanca: 4.8 / 5 

Lexo më shumë »

Mbretëresha e Blerjeve - Loja me zare

2 - 4 lojtarë 30 min 8+ Autori: Michael Feldkötter Illustrator: Kreativbunker Botuesi: HUCH! Komponentët e lojës: 5/5  Faktori i argëtimit: 4.7 / 5  Vlera e sërish: 4.8 / 5  Çmimi / performanca: 

Lexo më shumë »

Botët tona me temë

Vlerësimet tona kryesore

lojtarët_siegel

Blini tani

Mirësevini në familjen e lojës
0 / 5 (Shqyrtime 0)