imah

Wilujeng sumping di Gamelanders tina kulawarga game.
Urang tungtungna tiasa nyarios bangga
"Ieu kami sareng buruan"

Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun didieu sareng kami
naha éta pengikut anyar, penerbit, babaturan sareng mitra
atanapi saha waé anu nyasar ka urang.

Kami ogé hoyong nunjukkeun deui yén sadayana
Ngan ukur ulasan, parasaan sareng opini pribadi urang
ngeunteung.

Kuring miharep anjeun gaduh waktos anu saé sareng kami.
Upami anjeun hoyong nyerat ka kami
Anjeun tiasa ngahontal kami iraha waé dina Kontak.

Kami ngagaleuh sareng nyéwa ti ...

Ulasan panganyarna kami

Nova

Nova

2 - 4 pamaén 30 - 45 mnt 8+ Pangarang: Andrea Boennen Illustrator: Arnold Reisse Penerbit: Qango Verlag Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.5 / 5 Nilai puter ulang:

Teraskeun maca "
sadaya-béntang-draf-panutup

Draf Sadaya-Star

2 - 6 pamaén sakitar 45 mnt tina umur 10 taun Panulis: Marco Schaub Illustrator: Malte Zirbel Penerbit: Suncoregames Bahan kaulinan:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:

Teraskeun maca "
Panutup Taman Naga

Taman naga

2 - 5 pamaén 20 mnt, yuswa 8+ Desainer: Nicolas Sato Illustrator: Ayumi Kakei Penerbit: Board Game Box Ankama Bahan kaulinan:  4.6 / 5 Faktor pikaresepeun: 

Teraskeun maca "
pagancover

Pagan: Nasib Roanoke

2 pamaén 30 - 60 menit 12 + Pangarang: Kasper Kjær Christiansen Kåre Storgaard Illustrator: Maren Gutt Penerbit: Wyrmgold GmbH Bahan permainan:  5/5 Faktor pikaresepeun: 

Teraskeun maca "
Cover_newyorkzoo1

Kebon Binatang New York

1 - 5 pamaén 30 - 60 mnt 10+ Panulis: Uwe Rosenberg Illustrator: Felix Wermke Penerbit: Feuerland Spiele Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:

Teraskeun maca "
buruan pabrik

Pabrik Game

Sejarah urang 2008 Yayasan Pabrik Game lahir di Wädenswil di Danau Zurich. 2008 Game munggaran Pabrik Game ngaluncurkeun game ABC DRS 3 - Das

Teraskeun maca "

Dunya téma urang

Peunteun luhur kami

gamelanders_siegel

podcast

Sabrina & Hanno entführen dich jede Woche mit Geschichten über, von und mit Karten-, Würfel- oder Brettspielen.

Wilujeng sumping di kulawarga buruan
0 / 5 (Harita 0)