imah

Persaingan urang ayeuna

Wilujeng sumping di Gamelanders tina kulawarga game.
Urang tungtungna tiasa nyarios bangga
"Ieu kami sareng buruan"

Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun didieu sareng kami
naha éta pengikut anyar, penerbit, babaturan sareng mitra
atanapi saha waé anu nyasar ka urang.

Kami ogé hoyong nunjukkeun deui yén sadayana
Ngan ukur ulasan, parasaan sareng opini pribadi urang
ngeunteung.

Kuring miharep anjeun gaduh waktos anu saé sareng kami.
Upami anjeun hoyong nyerat ka kami
Anjeun tiasa ngahontal kami iraha waé dina Kontak.

Kami ngagaleuh sareng nyéwa ti ...

Ulasan panganyarna kami

Jumpkins_cover

Luncat

2 - 4 pamaén 20 mnt 8+ Pangarang: Michael Feldkötter Illustrator: fiore-gmbh.de Penerbit: HUCH! Komponén gim:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:  4.8 / 5 Harga / performa: 

Teraskeun maca "
city_land_fashion_cover

Ratu balanja - kota, nagara, mode

2 - 4 pamaén 20 mnt 10+ Pangarang: Michael Feldkötter Illustrator: Creative bunker Sabine Kondirolli Yikes! Penerbit: HUCH! Komponén gim:  4.5 / 5 faktor pikaresepeun:  4.6 / 5 nilai replay: 

Teraskeun maca "
Kaulinan kartu

Balanja Ratu - Kaulinan kartu

2 - 5 pamaén 30 mnt 7+ Pangarang: Huch! Illustrator: Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponén gim:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.8 / 5 Nilai puter ulang:  4.8 / 5 Harga / performa:  4.8 / 5

Teraskeun maca "

Balanja Ratu - Kaulinan dadu

2 - 4 pamaén 30 mnt 8+ Pangarang: Michael Feldkötter Illustrator: Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponén gim:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:  4.8 / 5 Harga / performa: 

Teraskeun maca "
Shopping_Queen_game_for_send

Balanja Ratu - Kaulinan

3 - 5 pamaén 60 mnt 12+ Pangarang: Nicola Schäfer Michael Feldkötter Illustrator: Folko Streese Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponén gim:  5/5 faktor pikaresepeun:  4.5 / 5 nilai replay:

Teraskeun maca "
Kickstarter_cover

Nyalira - Paket Bonus # 1

2 - 4 pamaén 90 mnt, umur 14+ Panulis: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Dasar diperyogikeun

Teraskeun maca "

Dunya téma urang

Peunteun luhur kami

gamelanders_siegel

Mésér ayeuna

Wilujeng sumping di kulawarga buruan
0 / 5 (Harita 0)