imah

Wilujeng sumping di Gamelanders tina kulawarga game.
Urang tungtungna tiasa nyarios bangga
"Ieu kami sareng buruan"

Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun didieu sareng kami
naha éta pengikut anyar, penerbit, babaturan sareng mitra
atanapi saha waé anu nyasar ka urang.

Kami ogé hoyong nunjukkeun deui yén sadayana
Ngan ukur ulasan, parasaan sareng opini pribadi urang
ngeunteung.

Kuring miharep anjeun gaduh waktos anu saé sareng kami.
Upami anjeun hoyong nyerat ka kami
Anjeun tiasa ngahontal kami iraha waé dina Kontak.

Ulasan panganyarna kami

panutup pabrik coklat

coklat Factory

1 – 4 pamaén kira-kira 60 – 90 mnt, umur 14+ Panulis: Matthew Dunstan Brett J. Gilbert Ilustrator: Denis Martynets Paweł Niziołek Andreas Resch

Teraskeun maca "
Family-game-Cafe-von-huch-3770012315191-Cover-kl-72dpi

cafe

1 - 4 pamaén 30 mnt, umur 10+ nu ngarang: Rôla & Costa Illustrator: Marina Kosta pamedal: HUCH! Bahan kaulinan Sylex:  4.6 / 5 Faktor senang:  4.8 / 5

Teraskeun maca "

BomBasta Kaulinan

Kami ngembangkeun kaulinan tina bit, bait sareng kardus. Bawa kaulinan urang ka méja anjeun, telepon sélulér sareng komputer iraha waé anjeun kulawarga sareng réréncangan nuju maén

Teraskeun maca "
zankamzaun_cover

Pasea dina pager

2 - 4 pamaén kira-kira 25 mnt ti umur 10 taun Panulis: Sebastian Marwecki Ilustrator: Miguel Fernandez Pamedal: Bombasta Games Faktor Fun:  5/5 Nilai ulangan:  4.8 / 5

Teraskeun maca "
Cthulhu Maot bisa Maot

Cthulhu Maot bisa Maot

1 - 5 pamaén kira-kira 90 mnt ti 12+ Panulis: Rob Daviau Eric M. Lang Ilustrator: Adrian Smith Karl Kopinski Nicolas FructusRichard WrightFilipe Pagliuso Pamedal: CMON

Teraskeun maca "

Dunya téma urang

Peunteun luhur kami

gamelanders_seal

Kami ngagaleuh sareng nyéwa ti ...

podcast

Sabrina & Hanno nyulik anjeun unggal minggu ku carita ngeunaan, ku sareng kartu, dadu atanapi kaulinan dewan.

Maén dina ceuli

Rita Modl sareng Alexander Koppin bersenang-senang sareng game board di podcastna. Aranjeunna maénkeun kaulinan pondok anu ngalebetkeun kaulinan dewan dina sababaraha bentuk. Matak panasaran!

Wilujeng sumping di kulawarga buruan
0 / 5 (Harita 0)