imah

Wilujeng sumping di Gamelanders tina kulawarga game.
Urang tungtungna tiasa nyarios bangga
"Ieu kami sareng buruan"

Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun didieu sareng kami
naha éta pengikut anyar, penerbit, babaturan sareng mitra
atanapi saha waé anu nyasar ka urang.

Kami ogé hoyong nunjukkeun deui yén sadayana
Ngan ukur ulasan, parasaan sareng opini pribadi urang
ngeunteung.

Kuring miharep anjeun gaduh waktos anu saé sareng kami.
Upami anjeun hoyong nyerat ka kami
Anjeun tiasa ngahontal kami iraha waé dina Kontak.

Kami ngagaleuh sareng nyéwa ti ...

Ulasan panganyarna kami

pertandingan5_cover

Cocog 5

2 - 8 pamaén sakitar 30 mnt ti yuswa 10 taun Désainer: Carl Brière Illustrator: SillyJellie Penerbit: Heidelbär Games Synapses Games Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun: 

Teraskeun maca "
sagani_cover

Sagani

1 - 4 pamaén sakitar 45+ mnt ti umur 8 taun Pangarang: Uwe Rosenberg Illustrator: Lukas Siegmon Penerbit: Skellig Games Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.5 / 5

Teraskeun maca "
Lalampahan ka Ecrya_Cover

Lalampahan ka Ecrya

2 - 4 pamaén sakitar 60+ mnt 14+ Pangarang: Kira Bodrova Jessica Schüssler Illustrator: Kira Bodrova Jessica Schüssler Penerbit: Ecrya Games Story:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:

Teraskeun maca "
schmidt_games

Schmidt Kaulinan

Schmidt Spiele Geschichte Awalna teu aya nanaon tapi ambek ... Nya, lalaki ieu, anu katingalina lucu pisan, panginten kedah dipikaterang ku sadayana jalma di nagara ieu. Ti wétan

Teraskeun maca "
mission_iss_cover

Misi ISS

1 - 4 pamaén 90+ 12+ Desainer: Michael Luu Illustrator: Claus Stephan Martin Hoffmann Penerbit: Schmidt Spiele Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter ulang:  

Teraskeun maca "
Nova

Nova

2 - 4 pamaén 30 - 45 mnt 8+ Pangarang: Andrea Boennen Illustrator: Arnold Reisse Penerbit: Qango Verlag Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.5 / 5 Nilai puter ulang:

Teraskeun maca "

Dunya téma urang

Peunteun luhur kami

gamelanders_siegel

podcast

Sabrina & Hanno nyulik anjeun unggal minggu ku carita ngeunaan, ku sareng kartu, dadu atanapi kaulinan dewan.

Maén dina ceuli

Rita Modl sareng Alexander Koppin bersenang-senang sareng game board di podcastna. Aranjeunna maénkeun kaulinan pondok anu ngalebetkeun kaulinan dewan dina sababaraha bentuk. Matak panasaran!

Wilujeng sumping di kulawarga buruan
0 / 5 (Harita 0)