Rakan & Réréncangan

schmidt_games
Rakan & Réréncangan

Schmidt Kaulinan

Schmidt Spiele Geschichte Awalna teu aya nanaon tapi ambek ... Nya, lalaki ieu, anu katingalina lucu pisan, panginten kedah dipikaterang ku sadayana jalma di nagara ieu. Ti Wétan dugi ka Danau Constance moal aya rumah tangga anu teu acan nyababkeun seueur masalah sareng suka-suka anu teu aya tungtungna. Komo éta jalma anu saé samentawis gaduh jutaan bungkus beureum caang [...]

buruan pabrik
Rakan & Réréncangan

Pabrik Game

Carita kami 2008 Ngadegkeun Pabrik Game dilahirkeun di Wädenswil di Danau Zurich 2008 Game munggaran Game Factory ngaluncurkeun game ABC DRS 3 - Asli di Switzerland 2010 Tutto Kaulinan Tutto nembongan dina desain anyar di pengecer Swiss 2011 Fusion Kaulinan kartu Fusion ( NSV) némbongan salaku gim panggancangna di Swiss dina Game Factory 2012 Anyar [...]

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Corax

Filsafat & Visi Corax Games mangrupikeun penerbit anu diadegkeun ku kami peminat gim anu resep mikir di luar kotak nalika maén. Kami sering naros kunaon seueur pisan permainan dewan sareng permainan kartu anu hebat anu kami mendakan henteu di Jerman. Kami mawa kaulinan ieu ka Jérman. Seueur penerbit sanésna ngajauhan biaya ieu [...]

Rakan & Réréncangan

Balkon

Saha anu aya di tukangeun Balkönchen? Ideu "Komo salaku budak leutik, kuring resep ngadamel cocooan sorangan. Kuring ningali inohong cocooan kuring kaluar tina kayu lapis pikeun ngagentos inohong anu anjeun tiasa ngagaleuh di toko. Kaayaan anu teu dikenal mastikeun yén kuring meunang kréatip sahingga kuring mimiti ngembangkeun ideu gim ngaliwatan krisis Corona. ABDI [...]

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Skellig

Naha maka Skellig Games? Skellig (atanapi langkung tepatna Skellig Michael) mangrupikeun hiji pulau di belah kidul-kulon Irlandia, sakitar 12 kilométer ti basisir Kerry. Dinten ieu pulau teu aya padumukan, tapi mangabad-abad biarawan cicing di dinya hirup saderhana di pondok batu leutik. Penyanyi Kanada Loreena nyarioskeun carita imajinasi salah sahiji biarawan ieu [...]

Rakan & Réréncangan

PERMAINAN ABACUS

30 taun ABACUSSPIELE Nalika ABACUSSPIELE didirikeun 30 taun ka pengker, teu aya anu tiasa mendakan sabaraha komputer bumi anu muncul dina waktos éta bakal ngarobah kahirupan urang sadidinten. Samentawis éta komputer parantos janten telepon pinter anu saé sareng urang teras-terasan sareng mangaruhan tindakan urang sareng komunikasi urang. Salaku panerbit gim, urang sadayana langkung resep yén kaulinan analog masih [...]

Rakan & Réréncangan

Dachshund Kaulinan

Di dieu urang hoyong ngenalkeun sakedap rerencangan anu dipikacinta sareng tatangga kuasi 🙂 ti Cologne: THE RUDEL Boga Tur Wisata Kreatif Sabrina mangrupikeun pangadeg Dachshund Games sareng pikiran kréatip anu nyababkeun pamekaran di buruan dewan penerbit. Kabogohna pikeun kaulinan analog dipicu sababaraha taun ka pengker dina tabel game board di bumi ku kaulinan kulawarga klasik sapertos "Monopoli" [...]

Rakan & Réréncangan

kosmos

KOSMOS Verlag Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, KOSMOS Verlag singgetna, mangrupikeun perusahaan média di jantung Stuttgart anu karaos sami-sami komitmen kana tradisi sareng modérnitas. Diajar langkung seueur ngeunaan KOSMOS: Pernyataan misi KOSMOS. Program kami kalebet rupa-rupa: pituduh, pituduh alam, buku non-fiksi, buku masak, DVD, buku pikeun barudak sareng nonoman, kaulinan, kit ékspérimén, e-book sareng aplikasi. Produk anu kawéntar sareng [...]

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Brewer

Di dieu di Game Brewer kami nyebarkeun kaulinan anu pikaresepeun pikeun para ahli kaulinan dewan modern! Game Brewer mangrupikeun penerbit Bélgia anu didirikeun taun 2017, di kota Turnhout, kasohor maén kartu sareng bumi pabrik Cartamundi anu terkenal di dunya. Kami parantos ngaleupaskeun tilu pertandingan dugi ka ayeuna: Pixie Queen anu kritis-diakui, Stasion Chimera [...]

Rakan & Réréncangan

Tierra del Fuego kaulinan

Tierra del Fuego Games Tierra del Fuego Games diawalan dina 2012 ku Frank Heeren sareng Uwe Rosenberg. Duanana digedékeun di Aurich, Frisia Wétan, sareng silih kenal ti sakola. Titik awal pikeun penerbitna nyaéta kaulinan Terra Mystica. Kalayan kasuksésan sadunya tina gim, dasar pikeun perusahaan jangka panjang didamel sareng kusabab kasuksésan anu teras-terasan [...]

Rakan & Réréncangan

Heidelbaer Kaulinan

Kami studio pangembangan dewan sareng kartu anyar anu anyar sareng sajarah anu panjang. Dimana urang asalna Dina 1989 Harald Bilz sareng Peter Gutbrod ngadegkeun Heidelberger Spieleverlag pikeun nyebarkeun ideu gimna nyalira. Penerbit ngora tiasa ngarayakeun kasuksésan utama kahijina ku Neolithibum 1992 (Top 10 tina Hadiah Kaulinan Jerman). Dina taun 1994 gedong penerbitan dironjatkeun ku hiji [...]

Rakan & Réréncangan

Perdagangan Hutter

Kaulinan Hutter Trade sanés masalah umur. Kami yakin pisan kana éta. Kaulinan nyambungkeun jalma sareng langkung ti ngan ukur hobi. Aranjeunna ngahijikeun jalma, ngahibur, nangtang komo ngalatih aranjeunna. Kaulinan mangrupikeun kado anu idéal - pikeun anu sanés atanapi pikeun nyalira. Aranjeunna mikaresep hal-hal anyar, siap pikeun kejutan sareng ningali [...]

Rakan & Réréncangan

Wyrmgold Verlag

Alexander Ommer, Managing Director "Halo, abdi Alexander sareng kanggo anjeun iraha waé siang atanapi wengi ... sakedap ... ogé, anjeun bakal perhatoskeun diri anjeun yén ieu moal mungkin. Tapi kuring tanggel waler pikeun sadaya organisasi, pameran dagang, percetakan, pengiriman, pamaén tés, kontrak pangarang, gim, tata ruang, éditan, tarjamahan, ... blablababla ... [...]

Rakan & Réréncangan

Pabrik kaulinan Kasimir Hahn

Saha Kasimir Hahn? Kasimir Hahn mangrupikeun whistleblower perbankan anu kakoncara anu panginten anjeun kantos nguping. Dina puncak kakuatanana, anjeunna ngundurkeun jabatanana anu luhur di bank Jérman ageung ku kendang sareng tarompét sareng saprak éta parantos naékkeun tujuan pikeun ngagulingkeun kapitalisme finansial. Ngaliwatan nunjuk na [...]

Rakan & Réréncangan

bonbon panon gd

Miguel Cachinero mangrupikeun seniman lahir di Madrid di 1993, anjeunna diajar di ESDIP Madrid. Gaya na réalistis / semi réalistis sareng hubunganana sareng téma implengan. 0

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Pegasus

Pegasus Spiele mangrupikeun panerbit gim Jérman anu didirikeun taun 1993 ku Karsten Esser sareng Andreas Finkernagel kalayan kantor pusatna di Friedberg, Hesse, anu utamina ngahasilkeun sareng ngical kaulinan papan, kartu sareng permainan peran. Pegasus ngamimitian salaku toko fantasi sareng mimiti nerbitkeun sareng sistem peran-peran sareng permainan kartu dagang, kalayan disebarkeunna Magic: The Gathering di nagara-nagara anu nganggo basa Jérman maénkeun peran utama. Dina sababaraha taun ka pengker khususna, seueur pertandingan ku panerbit anu nampi panghargaan kaulinan nasional, [...]

Rakan & Réréncangan

Oranyeu Oranye

Blue Orange didamel taun 2005 kanggo ningkatkeun mérek Blue Orange di sakumna dunya. Kami dumasarkeun di Perancis sareng kami nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun mérek kami di Éropa, Amérika Latin, Asia sareng Afrika. KAGUNGATAN Pikeun nawiskeun kualitas layanan anu pangluhurna ogé kaulinan urang. Mitra Pikeun ngembangkeun hubungan anu kuat sareng ngeuyeuban, dina silih [...]

Rudygames_logo
Rakan & Réréncangan

Rudy Kaulinan

Rudy Games - urang ngarobih cara maén! Austrian start-up salaku pelopor dina pamekaran kaulinan: Rudy Games ngembangkeun generasi anyar permainan dewan! Urang hirup di masarakat anu gancang, didigitalkeun sareng waktos babarengan sareng kulawarga sareng réréncangan langkung berharga tibatan kantos. Ayeuna barudak sareng nonoman nyéépkeun langkung ti 220 menit [...]

Rakan & Réréncangan

Bagikeun

Sewa kaulinan dewan - tés - mésér - jaga naon anu anjeun resep! Ieu prinsip urang! Di SHAREONAUT anjeun tiasa nyéwa permainan papan sateuacan anjeun akhirna mésér kaulinan dewan. Mimiti tés kaulinan dewan dina tawaran kami sareng jaga ngan ukur kaulinan dewan anu cocog sareng selera anjeun! Tangtosna, biaya séwa bakal dikirangan tina harga penjualan. Atanapi anjeun parantos terang persis naon anjeun [...]