Kaulinan Corax

Filsafat & Visi

gambar

Corax Games mangrupikeun perusahaan penerbitan anu diadegkeun ku kami peminat gim anu resep mikir di luar kotak nalika maén kaulinan.
Kami sering naros kunaon seueur pisan permainan dewan sareng permainan kartu anu hebat anu kami mendakan henteu di Jerman.
Kami mawa kaulinan ieu ka Jérman. 

Seueur panerbit sanés anu ngahindar tina biaya sareng usaha ieu kusabab tarjamahan kaulinan sering henteu ékonomis pikeun aranjeunna. 
Urang terang yén ieu utamina kusabab struktur distribusi anu biasa pikeun kaulinan. Urang ngalakukeun éta béda: 

Produksi awalna sok ngalangkungan proyek crowdfunding di Spieleschmiede.de Mimitian-up dibiayaan teras urang ngajual kaulinan réngsé kami langsung dina halaman wéb kami, di pameran dagang sareng liwat pasangan kami Spiele-Offensive.de. 

Distributor sareng wholesalers sanés bagian tina ranté distribusi kanggo kaseueuran permainan sareng ngan ukur kalibet pikeun ngahontal pangecér game anu nyata. Ieu nyéépkeun langkung artos per patandingan sahingga urang tiasa ngadamel édisi langkung alit tibatan panerbit sanésna. Sareng éta pisan anu penting supados tiasa ngalakukeun sadaya gim hébat dina basa Jerman. 

Tapi Corax Games henteu ngan ukur lisénsi kaulinan, urang ogé nyiptakeun sorangan. Tujuanana kami pikeun nyayogikeun sahenteuna hiji kaulinan urang sorangan ka pasar unggal taun. Salah sahiji anu ngainspirasi urang sareng palanggan.
0 / 5 (Harita 0)
0