Deckscape - Tukangeun hordéng

Deckscape tukangeun hordéng
1-6 pamaén
60 mnt
ti 12 taun
Author:
Martino Chiacchiera
Silvano Sorrentino
Ilustrator:
Alberto Bontempi
Perusahaan penerbitan:
PERMAINAN ABACUS
dv Giochi
Komponén kaulinan:
5 / 5
Faktor pikaresepeun:
5 / 5
Story:
4.5 / 5
Harga-kinerja:
5 / 5

Deckscape - Tukangeun Tirai nyaéta buruan kamar ngécéskeun saku. Éta tiasa diputer dina grup atanapi nyalira. Dina surat anonim anjeun nampi tiket gratis pikeun acara terakhir tukang sihir hébat Lance Oldman. Ieu tiasa janten soré santai ... Tapi upami ngeunaan sihir, anjeun kedah siap-siap naon waé! Anjeun nyandak korsi di pemirsa sareng sapertos anjeun mimiti ngartos kumaha sababaraha trikna tiasa dianggo, acara na gilirannana ngareureuwas! Naha anjeun bakal tiasa mendakan Rahasia tukang sihir sareng ngalaksanakeun hal-hal anu teu dipercaya sorangan?

Leutik tapi saé
Deckscape petualangan kabur saukuran saku nyandak anjeun jauh sareng kaayaan anu pikaresepeun sareng luar biasa ti mana anjeun kedah kabur.
Campuran puzzles anu saderhana sareng rada sesah anu saé, ku sabab ti titik anu khusus disarankeun, sanajan dimungkinkeun, tetep tetep niténan urutan kartu. Ieu ogé hiji-hijina tip anu hoyong kami pasihkeun ngeunaan konténna supados urang ulah loba teuing ngarusak. Carita Tukangeun Tirai leres-leres saé sareng nyandak urang kana dunya anu lengkep. Anu kami ogé hoyong perhatoskeun yén tatarucingan ogé tiasa diasupan ku barudak urang. Kami parantos maénkeun sababaraha kaulinan kabur sareng henteu sadayana cocog pikeun urang. Anu sanés hartosna éta khusus ngeunaan topik tapi langkung-langkung ngajaga barudak kalibet, ieu kahontal kalayan hadé ku nyukcruk kasuksésan leutik kalayan tatarucingan anu gampang sahingga anjeun tiasa teras-terasan sumanget.
Titik tambah anu sanés pikeun gim Deckscape nyaéta harga langsing sahandapeun 10 € anu mangrupikeun harga anu saé pisan pikeun kartu anu dirancang kalayan saé pisan.

Upami anjeun resep kabur, anjeun moal tiasa nyingkahan Deckscape, boh desainna sareng ukuran kartu na saé pisan. Sagala detil ogé tulisanana jelas katingali sareng tiasa dibaca.
Kuring resep ideu anu berkat kompak na anjeun ngan saukur tiasa nyandak éta dina karéta sareng maén tanpa masalah luar angkasa.
Pikeun kuring, deckscape hartosna henteu ngan ukur kabur tina petualangan tapi ogé panginten tina bosen dina karéta.
Sareng kami, gim "Behind the Curtain" bérés kalayan tanda luhur dina sadaya kategori sareng nampi 5 bintang ti kami dina hal bahan permainan, faktor pikaresepeun, kinerja harga.
Kalayan dina pipikiran ieu, kami ngarepkeun anjeun unggal kasuksésan dina kabur.

gamelanders_siegel
0 / 5 (Harita 0)
0