Panutup Taman Naga

Taman naga

Taman Naga1
2-5 pamaén
20 mnt
ti 8 taun
Author:
Nicolas Sato
Ilustrator:
Ayumi Kakei
Perusahaan penerbitan:
Kotak kaulinan dewan
Ankama
Komponén kaulinan:
4.6 / 5
Faktor pikaresepeun:
4.6 / 5
Nilai puter ulang:
4.7 / 5
Harga-kinerja:
4.7 / 5

Taman Naga nyandak urang kana dunya operator taman, urang tiasa nambihan deui naga ka taman urang unggal babak kanggo narik langkung seueur pengunjung. Aya 3 musim anu dimaénkeun dina ieu, sok aya layang-layang usum gigireun sadaya langlayangan sanés anu urang diidinkeun nempatkeun di taman urang, ieu engké nyangking langkung seueur pengunjung tibatan langlayangan anu henteu dina usumna. Tapi anjeun kedah ati-ati pikeun salawasna ngagaduhan cekap tuang di taman, upami teu kitu datang urang bakal didahar. Upami urang gaduh pangunjung anu paling dina akhir 3 musim, urang parantos meunang pertandingan.

Nya ayeuna sadayana sadayana mikir saé, kuring ngan ukur ngawangun langlayangan musiman teras kuring menang gancang pisan. Leres, upami éta gampang.
Dina awal pertandingan sadaya pamaén nampi 3 kartu pulau, anu nunjukkeun simbol anu béda-béda disusun (endog, domba, rohangan kosong). Teras kami kéngingkeun 4 kartu naga aya endog, domba sareng komén anu ditingalikeun, sareng kartu na transparan. Kami milih salah sahijina sareng ngalirkeun sésana ka tatangga di kénca. Ayeuna anjeun milih hiji pulau sareng nempatkeun kartu naga di dinya. Kartu na kedah ditempatkeun dina jalan anu pas di pulau, sareng urang ogé tiasa nempatkeun kartu naga dina saling dina babak salajengna. Kusabab naga anu langkung seueur urang aya di hiji pulau, beuki seueur pengunjung anu urang kéngingkeun. Kami ngulang ieu dugi sadayana parantos maénkeun 3 kartu naga teras kartu terakhir ditunda tihang Piceun. Nalika usumna robih, sadaya pamaén nampi 4 kartu naga énggal deui.
Aya sababaraha cara pikeun kéngingkeun atanapi kaleungitan poin.
Dina musim ieu, upami urang ngawangun naga dina endog, urang kéngingkeun 2 poin.
Upami urang ngawangun naga anu ambek, urang kaleungitan hiji titik. Upami urang henteu gaduh domba anu cekap pikeun naga urang, anu datang naga lapar tuang.
Dina akhir unggal musim urang nampi 2 poin kanggo tiap langlayangan musiman
Salian ti langlayangan musiman (beureum, héjo sareng hideung) ogé aya langlayangan biru sareng konéng.
Pamaén sareng komodo biru paling skor 3 poin.
Pamaén anu gaduh komodo paling konéng nampi token naga anu legendaris. Ieu disimpen di panjuru pulau sareng anjeun langkung seueur pengunjung nalika nyetak pulau.
Teras kami ngitung sabaraha jinis naga anu aya di pulau kami, pikeun 2 jinis naga kami nampi saurang pangunjung sareng contona pikeun 4 jinis naga 5 pangunjung. Sakumaha anu parantos didadarkeun, anu paling seueur pangunjung meunang.

Aturan saderhana sareng komponén kaulinan anu éndah mangrupikeun hal anu mimiti aya dina pikiran kuring nalika kuring mikirkeun Taman Naga. Kaulinan kulawarga atanapi kaulinan bubuka anu saé pikeun babak anu ramah. Nyusun draf nalika musim ngajantenkeun kadang-kadang teu tiasa diprediksi naon jinis komodo salah sahiji tatangga.
Nya kadang anjeun moal tiasa nyingkahanana nalika pangunjung didahar.
Janten pikeun urang pastina kaulinan anu resep kana méja sacara rutin.
Kalayan diémutan ieu, jaga datang anjeun.
Kulawarga buruan anjeun

Mésér ayeuna
0 / 5 (Harita 0)
0