Willo_das_irrlicht_cover

Dreamscape - Will'o the Wisp

Dreamscape_Willo_the_Irrlicht
1-4 pamaén
25 - 100 mnt
12 +
Author:
David Ausloos
Ilustrator:
David Ausloos
Perusahaan penerbitan:
HUCH!
Kaulinan dasar diperyogikeun
papanjangan
gamelanders_siegel
Komponén kaulinan:
5 / 5
Faktor pikaresepeun:
5 / 5
Nilai puter ulang:
5 / 5
Harga-kinerja:
5 / 5
Dreamscape_Willo_the_Irrlicht
Dreamscape_Willo_the_Irrlicht
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht1
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht1
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht2
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht2
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht3
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht3
Dreamscape_Willo_the_Irrlicht
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht1
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht2
Dreamscape_Willo_das_Irrlicht3
panah saméméhna
panah salajengna

Kami parantos pendak sareng inohong impian, naon anu kedah sumping ayeuna, leres?!
Nya, sakedik playful will-o'-the-wisp hoyong janten sareng urang ti ayeuna.
Will'O ogé nyangking sababaraha rerencangan sareng anjeunna yén urang kedah nyalametkeun tina Dreamscape kami.

Sateuacan fase perjalanan anjeun naroskeun pitulung Will'O. Dina unggal babak anjeun kéngingkeun 1 berkah kanggo unggal bakal-luar-luar di luar Dreamscape anjeun. Berkah ieu kedah dianggo pikeun tindakan ieu ku Will'O:
- Kanggo 1 berkah anjeun tiasa:
Will'O atanapi ngalih ka lokasi anu caket dina dunya impian
narik serpihan tina kantong sareng ngagantikeun serpihan sanésna dina tempat dimana Will'O aya atanapi dina rohangan khusus anu napel na.
- Kanggo 2 berkah: gambarkeun serpihan tina kantong sareng tempatna dina tempat kosong di tempat dimana Will'O aya atanapi dina rohangan khusus anu nyambung ka anjeunna.

Tapi kumaha urang nyalametkeun babaturan anyar urang ayeuna?!
Nalika urang ngawangun Dreamscape urang aya 3 bakal-o'-the-wisps leutik di Dreamscape urang dina posisi anu ditangtoskeun, urang nempatkeun serpihan impian sareng pemimpi urang di gigireun salah sahiji bidang ieu urang tiasa nyalametkeun sobat énggal urang.
Ayeuna candak ubin kahoyong luhur tina tumpukan anu cocog sareng warna will-o'-the-wisp teras lebetkeun handapeun papan lanskap impian anjeun.
Maka tempatkeun sobat énggal anjeun dina ubin anu dipikahoyong, dina kalangkang will-o'-the-wisp (upami aya sababaraha).

Aya dua jinis kahoyong anu béda:
- jalma anu masihan anjeun langkung seueur titik tunda. Ieu bakal dipariksa dina évaluasi akhir.
- jalma anu tiasa anjeun aktipkeun sakali per puteran dina gilirannana anjeun pikeun ngamangpaatkeun éta.

Salaku conto, urang tiasa nampi kahoyong anu masihan urang dua kali langkung seueur titik tunda ti jumlah tempat dimana Will'O ayana. Atanapi nganggo kamampuan tempat Will'O ayana.
Ieu tangtosna kaunggulan anu henteu dipercaya upami anjeun kéngingkeun bonus sapertos kieu dina akhir pertandingan atanapi upami anjeun tiasa ngaléngkah tambahan per babak.

Di dieu kuring hoyong nunjukkeun deui yén aya sakedik carita pikeun tiap ékspansi anu dijelaskeun sakedik dina buku aturan. Éta cocog pisan sareng gim.
Will'O the will-o'-the-wisp panginten mangrupikeun salah sahiji ekstensi anu paling lucu sareng paling gampang pikeun dihijikeun, sabab éta bakal leres-leres maénkeun nalika anjeun nyimpen hasrat.
Nanging, sapertos anu parantos disebatkeun, ubin angen anu kuat pisan sareng tiasa muterkeun hiji atanapi permainan anu sanésna.
Aturan na saderhana pisan sareng tiasa gancang dilebetkeun kana gim.
Tapi béda ubin bonus masih gaduh seueur kasenangan di papan tulis, pasti matak mésér sareng ogé ékspansi favorit kami.
Dina pengertian ieu, senang-seneng sareng Will'O alit
Kulawarga buruan anjeun

Langkung game dina séri

Mésér ayeuna

0 / 5 (Harita 0)
0