balanja Ratu

Catwalk balanja pantun

Kaulinan di awang-awang

- Balanja 
- Pasang baju anjeun babarengan
- Perhatoskeun motto na 
- Tong hilap must-haves anjeun

Kaulinan Dadu

- Pasang baju anjeun babarengan
- Gulung dadu anjeun pikeun kameunangan
- Tiasa diintegrasikeun kana gim utama

Kaulinan kartu

- Gambar kartu anu cocog
- Perhatoskeun kana pedoman motto anjeun
- Sabotase baju persaingan
- Kumpulkeun paling poin

Pantun Nagara Kota

- Milarian istilah anu pangsaéna 
- Tutup lapangan surat anjeun
- Sareng nyarengan baju pangsaéna

Tuturkeun kami dina média sosial

Pantun dina Youtube ogé

Ngarasakeun sawangan ringkes tina kaulinan Ratu Ratu

Ulasan urang

Mésér ayeuna

0 / 5 (Harita 0)