keyword: Kaulinan dewan

mission_iss_cover
Kaulinan dewan

Misi ISS

1 - 4 pamaén 90+ 12+ Panulis: Michael Luu Illustrator: Claus Stephan Martin Hoffmann Penerbit: Schmidt Spiele Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / performa:  5/5 Houston urang ngagaduhan masalah!…. Teu kedah sering ngadangu kalimat ieu di Mission ISS, sabab di handap ieu lumaku kalayan sakedik usaha, […]

pagancover
Kaulinan dewan

Pagan: Nasib Roanoke

2 pamaén 30 - 60 menit 12 + Pangarang: Kasper Kjær Christiansen Kåre Storgaard Illustrator: Maren Gutt Penerbit: Wyrmgold GmbH Bahan permainan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai putar deui:   5/5 Nilai pikeun artos:  5/5 Roanoke dina taun Gusti 1587, di Amérika. Koloni leutik Roanoke nyaéta nyalira. Saatos John White, tina usaha [...]

Kaulinan dewan

Robin ti Locksley

2 pamaén 30 - 45 menit, umur 8+ Desainer: Uwe Rosenberg Illustrator: Maren Gutt Penerbit: Wyrmgold GmbH Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:  5 / 5 Harga / performa:  4.7 / 5 Sareng Robin von Locksley ku panulis legendaris Uwe Rosenberg, 2 pamaén merjuangkeun Lionheart! Tapi pikeun ngabébaskeun raja tina inguan, dua [...]

Kaulinan dewan

Leuweung Grimm

2 - 4 pamaén 40 - 60 mnt tina yuswa 10 taun Désainer: Tim Eisner Illustrator: Noah AdelmanLina CossetteDavid Forest Publisher: Druid City Games Hobby World Last Level Lucky Duck Games Mirakulus Game material:  5/5 Fun factor:   4.7 / 5 Nilai puter ulang:  4.7 / 5 Harga / performa:  5/5 Naha anjeun tiasa langkung unggul ti babaturan sareng ngawangun tilu imah sateuacan batur? [...]

Kaulinan dewan

Pandoria

2 - 4 pamaén 90 - 120 mnt tina umur 10 taun Pangarang: Jeffrey D. Allers Bernd Eisenstein Illustrator: Christian Opperer Lukas Siegmon Penerbit: Irongames Bahan kaulinan:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:  5/5 Harga / performa:  5/5 Lahan Hidden anu subur parantos dipelak sacara turun-tumurun ku pangeusi élf, kurcaci, manusa, sapalih sareng tukang sihir, sanaos aranjeunna [...]

Kaulinan dewan

Rurusuhan Dapur

2 - 4 pamaén 20 - 60 mnt ti 8 taun Pangarang: Vangelis Bagiartakis Dávid Turczi Illustrator: Bartlomiej Kordowski Natalia Kordowska Jens Wiese Penerbit: Pegasus Spiele Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 nilai puter deui :  4.7 / 5 Harga / performa:  5/5 Dunya gastronomi ageung ngantosan pamaén di Kitchen Rush! Babarengan aranjeunna mésér réstoran lami [...]

Kaulinan dewan

Takayama

1 - 10 pamaén 30 mnt 4 - 99 taun Panulis: Alexandre Gérard Thomas Pitte Illustrator: Alexandre Gérard Thomas Pitte Penerbit: Dustlab Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.5 / 5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / Kinerja:  5/5 Takayama mangrupikeun pertandingan kasaimbangan kalayan henteu aya wates jumlah pamaén. Tujuanana nya éta ngawangun gunung panggedéna ku ngagunakeun potongan kai anu béda [...]

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Pegasus

Pegasus Spiele mangrupikeun panerbit gim Jérman anu didirikeun taun 1993 ku Karsten Esser sareng Andreas Finkernagel kalayan kantor pusatna di Friedberg, Hesse, anu utamina ngahasilkeun sareng ngical kaulinan papan, kartu sareng permainan peran. Pegasus ngamimitian salaku toko fantasi sareng mimiti nerbitkeun sareng sistem peran-peran sareng permainan kartu dagang, kalayan disebarkeunna Magic: The Gathering di nagara-nagara anu nganggo basa Jérman maénkeun peran utama. Dina sababaraha taun ka pengker khususna, seueur pertandingan ku panerbit anu nampi panghargaan kaulinan nasional, [...]

Kaulinan dewan

saling mere pangaruh

2 - 9+ pamaén 40-60 mnt 8+ Desainer: Rudy Games Illustrator: Rudy Games Publisher: Rudy Games Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter ulang:  5/5 harga / kinerja:  5/5 kulawarga. Babaturan. Pikaresepeun! Bosen parantos kamari. Paduli naha anjeun sato galak pinter atanapi fanatik olahraga, naha anjeun anom atanapi sepuh, sadaya indera sareng bakat anjeun diperyogikeun di dieu. Ngan aranjeunna anu ngalaksanakeun tugas di [...]

Rakan & Réréncangan

Oranyeu Oranye

Blue Orange didamel taun 2005 kanggo ningkatkeun mérek Blue Orange di sakumna dunya. Kami dumasarkeun di Perancis sareng kami nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun mérek kami di Éropa, Amérika Latin, Asia sareng Afrika. KAGUNGATAN Pikeun nawiskeun kualitas layanan anu pangluhurna ogé kaulinan urang. Mitra Pikeun ngembangkeun hubungan anu kuat sareng ngeuyeuban, dina silih [...]

Kaulinan dewan

Serangan Kaisar - Kekaisaran nyerang

2 - 5 pamaén 120+ menit 14+ Pangarang: Justin Kemppainen Corey Konieczka Jonathan Ying Illustrator: Arden Beckwith Christopher Burdett Rovina Cai Lucas Durham Joel Hustak Michal Ivan David Kegg Henning Ludvigsen Brynn Metheney Vlad Ricean Ryan Valle Ben Zweifel Publisher: Fantasy Flight Games Asterion Press Tepi Hiburan Galakta Galápagos Jogos Heidelberger Spieleverlag Hobi komponén Game Dunya: […]

Kaulinan dewan

Mechs vs Minion

2 - 4 pamaén 60 - 90 mnt 14+ Panulis: Chris Cantrell Rick Ernst Stone Libraryande Prashant Saraswat Nathan Tiras Illustrator: Danny Beck Tysen Henderson Penerbit: Riot Games Material game:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5 / 5 Nilai puter ulang:  4/5 Harga / performa:  5/5 Rumble parantos ngulem opat yordle anu gagah (Heimerdinger, Tristana, Corki sareng Ziggs) ka sakolana supados […]

Kaulinan dewan

Gulung pikeun Petualangan

2 - 4 pamaén 30+ 10+ Desainer: Matthew Dunstan Brett J. Gilbert Illustrator: Franz Vohwinkel Penerbit: KOSMOS Bahan kaulinan:  4/5 Faktor pikaresepeun:  4/5 Nilai muter deui:  4/5 Harga / performa:  4.5 / 5 Karajaan lami aya dina bahaya! Pasukan musuh nyerang ti sadaya titik kompas - sareng hiji-hijina kasempetan pikeun pamaén nyaéta babarengan ngéléhkeun legendaris [...]

Kaulinan dewan

petualangan Island

2 - 5 pamaén 45 - 90 mnt 10+ Panulis: Michael Palm Lukas Zach Illustrator: Lea Fröhlich Lisa Lenz Penerbit: Pegasus Spiele Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter deui:   3.5 / 5 Harga / performa:  4.5 / 5 Éta tiasa janten perjalanan anu saé, tapi hanjakalna kapal kami kedah ngalaman marabahaya nalika nyebrang. Terdampar dina [...]

Kaulinan dewan

magic Maze

1 - 8 pamaén 3 - 15 mnt 8+ Desainer: Kasper Lapp Illustrator: Gyom Publisher: Sit Down! Komponén permainan Pegasus Spiele:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter deui:  5/5 Harga / performa:  4.5 / 5 Saha anu henteu acan ngalakukeun ieu anjeun sampurna nyiapkeun petualangan sareng dirampok wengi sateuacan petualangan anjeun. Abdi satuju […]

Kaulinan dewan, kartu Kaulinan

Misi ka Planet Hexx

2 - 4 pamaén 60+ mnt 14+ Desainer: Jim Fitzpatrick Illustrator: Jim Fitzpatrick Publisher: The Game Crafter Game material:  5/5 Fun factor:  5/5 Replay value:  5 / 5 Harga / performa:  5/5 "Perhatosan Spasi Kadét! Anjeun parantos ditugaskeun ka Space Base Delta Colony dimana anjeun henteu lami bakal ngamimitian petualangan munggaran anjeun dina kanyahoan anu hébat. Beban anjeun [...]

Rudygames_logo
Rakan & Réréncangan

Rudy Kaulinan

Rudy Games - urang ngarobih cara maén! Austrian start-up salaku pelopor dina pamekaran kaulinan: Rudy Games ngembangkeun generasi anyar permainan dewan! Urang hirup di masarakat anu gancang, didigitalkeun sareng waktos babarengan sareng kulawarga sareng réréncangan langkung berharga tibatan kantos. Ayeuna barudak sareng nonoman nyéépkeun langkung ti 220 menit [...]

Rakan & Réréncangan

Bagikeun

Sewa kaulinan dewan - tés - mésér - jaga naon anu anjeun resep! Ieu prinsip urang! Di SHAREONAUT anjeun tiasa nyéwa permainan papan sateuacan anjeun akhirna mésér kaulinan dewan. Mimiti tés kaulinan dewan dina tawaran kami sareng jaga ngan ukur kaulinan dewan anu cocog sareng selera anjeun! Tangtosna, biaya séwa bakal dikirangan tina harga penjualan. Atanapi anjeun parantos terang persis naon anjeun [...]