keyword: Kartenspiel

sadaya-béntang-draf-panutup
Kaulinan dewan, kartu Kaulinan

Draf Sadaya-Star

2 - 6 pamaén sakitar 45 mnt tina umur 10 taun Panulis: Marco Schaub Illustrator: Malte Zirbel Penerbit: Suncoregames Bahan kaulinan:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / performa:  5/5 Tim parantos siap sareng nyanghareupan face-off, anu bakal nyitak tujuan sareng mingpin tim ka kameunangan, naha manajer ngagaduhan hal anu hadé [. ..]

Panutup Taman Naga
Kaulinan dewan

Taman naga

2 - 5 pamaén 20 mnt, yuswa 8+ Desainer: Nicolas Sato Illustrator: Ayumi Kakei Penerbit: Board Game Box Ankama Bahan kaulinan:  4.6 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.6 / 5 Nilai puter ulang:   4.7 / 5 Harga / performa:  4.7 / 5 Taman Naga nyandak urang kana dunya operator taman, urang tiasa nambihan langkung seueur naga ka taman urang unggal pangkonan pikeun langkung seueur pengunjung di [...]

pagancover
Kaulinan dewan

Pagan: Nasib Roanoke

2 pamaén 30 - 60 menit 12 + Pangarang: Kasper Kjær Christiansen Kåre Storgaard Illustrator: Maren Gutt Penerbit: Wyrmgold GmbH Bahan permainan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai putar deui:   5/5 Nilai pikeun artos:  5/5 Roanoke dina taun Gusti 1587, di Amérika. Koloni leutik Roanoke nyaéta nyalira. Saatos John White, tina usaha [...]

kartu Kaulinan

Oracle

3 - 5 pamaén 30 mnt, umur 10+ Panulis: Stefan Dorra Illustrator: Christian Opperer Penerbit: Skellig Games Bahan kaulinan:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:   4.7 / 5 Harga / performa:  4.6 / 5 Phoenix, hidra sareng pegasus bersaing dina perang anu teu kendat sareng nyobian meunang kalayan trik anu pangluhurna. Ne ayeuna sumping [...]

Kaulinan kartu
kartu Kaulinan

Balanja Ratu - Kaulinan kartu

2 - 5 pamaén 30 mnt 7+ Pangarang: Huch! Illustrator: Kreativbunker Penerbit: HUCH! Komponén permainan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.8 / 5 Nilai puter ulang:  4.8 / 5 Harga / performa:  4.8 / 5 Naon anu masih leungit tina séri Shopping Queen urang persis hiji kaulinan kartu, sanaos sadaya kaulinan ngandung kartu mode anu dipikahoyong, anu ieu mangrupikeun kaulinan kartu murni. Dina awalna saréréa narik [...]

kartu Kaulinan

Kaayaan mint

2 - 5 pamaén 25 mnt ti umur 10 taun Pangarang: Sabrina von Contzen Hanno von Contzen Illustrator: Matthias Nikutta Penerbit: Dachshund Games Bahan kaulinan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / performa:  4.7 / 5 Rambut sato, ramo chip anu leueur, kartu robek, kotak game goyang, bahan anu leungit, kotak play corétan, tuang inuman sareng perokok dina méja permainan ... Mimpi ngalamun mutlak hiji [...]