keyword: kartu Kaulinan

Panutup Taman Naga
Kaulinan dewan

Taman naga

2 - 5 pamaén 20 mnt, yuswa 8+ Desainer: Nicolas Sato Illustrator: Ayumi Kakei Penerbit: Board Game Box Ankama Bahan kaulinan:  4.6 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.6 / 5 Nilai puter ulang:   4.7 / 5 Harga / performa:  4.7 / 5 Taman Naga nyandak urang kana dunya operator taman, urang tiasa nambihan langkung seueur naga ka taman urang unggal pangkonan pikeun langkung seueur pengunjung di [...]

kartu Kaulinan

Saboteur 2

2 - 12 pamaén 30 mnt 8+ Desainer: Frederic Moyersoen Illustrator: Andrea Boerkhoff Publisher: Amigo Game material:  4.6 / 5 Fun factor:  5/5 Replay value:  5/5 Harga / Jasa:  4.6 / 5 Saboteur 2 nyandak sababaraha ékspansi anyar, anu ngarobih pertandingan dasar janten pertandingan tim. Tapi naon anu énggal?! Pas maén sareng Saboteur 2, parobihan anu paling ageung sigana [...]

kartu Kaulinan

Kuil Teror

3 - 10 pamaén 15 mnt 8+ Desainer: Yusuke Sato Illustrator: Irene Bressel Penerbit: Lucrum Games Schmidt Spiele Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter deui:  5 / 5 Harga / performa:  4.5 / 5 Di Kuil Teror kami ditugaskeun janten peran rahasia - anu janten wali atanapi moro harta karun. Pemburu harta karun nyobian mendakan harta karun di buruan [...]

Rakan & Réréncangan

Kaulinan Pegasus

Pegasus Spiele mangrupikeun panerbit gim Jérman anu didirikeun taun 1993 ku Karsten Esser sareng Andreas Finkernagel kalayan kantor pusatna di Friedberg, Hesse, anu utamina ngahasilkeun sareng ngical kaulinan papan, kartu sareng permainan peran. Pegasus ngamimitian salaku toko fantasi sareng mimiti nerbitkeun sareng sistem peran-peran sareng permainan kartu dagang, kalayan disebarkeunna Magic: The Gathering di nagara-nagara anu nganggo basa Jérman maénkeun peran utama. Dina sababaraha taun ka pengker khususna, seueur pertandingan ku panerbit anu nampi panghargaan kaulinan nasional, [...]

Rakan & Réréncangan

Oranyeu Oranye

Blue Orange didamel taun 2005 kanggo ningkatkeun mérek Blue Orange di sakumna dunya. Kami dumasarkeun di Perancis sareng kami nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun mérek kami di Éropa, Amérika Latin, Asia sareng Afrika. KAGUNGATAN Pikeun nawiskeun kualitas layanan anu pangluhurna ogé kaulinan urang. Mitra Pikeun ngembangkeun hubungan anu kuat sareng ngeuyeuban, dina silih [...]

Kaulinan dewan

Raja Tokyo

2 - 6 pamaén 30 mnt 8+ Pangarang: Richard Garfield Illustrator: Gabriel Butik Romain Gaschet Jonathan Silvestre Igor Polouchine Penerbit: IELLO Origames Bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / performa:  5/5 Dina "King of Tokyo" anjeun ngaluncurkeun kana peran ikon monster gedé anu merjuangkeun kakawasaan di Tokyo. The […]

kartu Kaulinan

Saboteur

3 - 10 pamaén 30 mnt 8+ Desainer: Frederic Moyersoen Illustrator: Andrea Boekhoff Penerbit: Amigo Bahan gim:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter deui:  5/5 Harga / Prestasi:  5/5 Hei ho hey ho kami senang sareng… .Tiba-tiba lampu pareum ... Nya, hal sapertos éta ngan ukur kajadian dina saboteur. Kaulinan kartu ieu ngagaduhan sadayana pikeun perkenalan anu hadé atanapi […]

Kaulinan dewan, kartu Kaulinan

Misi ka Planet Hexx

2 - 4 pamaén 60+ mnt 14+ Desainer: Jim Fitzpatrick Illustrator: Jim Fitzpatrick Publisher: The Game Crafter Game material:  5/5 Fun factor:  5/5 Replay value:  5 / 5 Harga / performa:  5/5 "Perhatosan Spasi Kadét! Anjeun parantos ditugaskeun ka Space Base Delta Colony dimana anjeun henteu lami bakal ngamimitian petualangan munggaran anjeun dina kanyahoan anu hébat. Beban anjeun [...]

Rudygames_logo
Rakan & Réréncangan

Rudy Kaulinan

Rudy Games - urang ngarobih cara maén! Austrian start-up salaku pelopor dina pamekaran kaulinan: Rudy Games ngembangkeun generasi anyar permainan dewan! Urang hirup di masarakat anu gancang, didigitalkeun sareng waktos babarengan sareng kulawarga sareng réréncangan langkung berharga tibatan kantos. Ayeuna barudak sareng nonoman nyéépkeun langkung ti 220 menit [...]

Rakan & Réréncangan

Bagikeun

Sewa kaulinan dewan - tés - mésér - jaga naon anu anjeun resep! Ieu prinsip urang! Di SHAREONAUT anjeun tiasa nyéwa permainan papan sateuacan anjeun akhirna mésér kaulinan dewan. Mimiti tés kaulinan dewan dina tawaran kami sareng jaga ngan ukur kaulinan dewan anu cocog sareng selera anjeun! Tangtosna, biaya séwa bakal dikirangan tina harga penjualan. Atanapi anjeun parantos terang persis naon anjeun [...]