keyword: Rangda

Kickstarter_cover
Kaulinan dewan

Nyalira - Paket Bonus # 1

2 - 4 pamaén 90 mnt, umur 14+ Panulis: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Dasar kaulinan diperyogikeun. Perluasan bahan kaulinan:  5/5 faktor anu pikaresepeun:  4.8 / 5 eusi ékspansi :  5/5 Faktor tegangan:  5/5 Harga / performa:  4.8 / 5 Kusabab Paket Bonus # 1 ngan ukur aya dina jumlah anu terbatas, [...]

SORANGAN Ékspansi Alfa_cover
Kaulinan dewan

Nyalira - Ékspansi Alfa

2 - 4 pamaén 90 mnt, umur 14+ Panulis: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Kaulinan dasar diperyogikeun. Perluasan bahan kaulinan:  5/5 faktor pikaresepeun:  4.8 / 5 eusi ékspansi :  5/5 faktor tegangan:  5/5 harga / performa:  4.8 / 5 Ékspansi Alpha nyangking dua misi énggal ogé dua monster énggal sareng dua [...]

ALONE Avatar Expansion_cover
Kaulinan dewan

Nyalira - ékspansi Avatar

2 - 4 pamaén 90 mnt, umur 14+ Panulis: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Dasar kaulinan diperyogikeun. Perluasan bahan kaulinan:  5/5 faktor anu pikaresepeun:  4.8 / 5 eusi ékspansi :  5/5 faktor tegangan:  5/5 harga / kinerja:  4.8 / 5 Saatos kami salamet monster ti jero kami ayeuna nyanghareupan anyar [...]

ALONE Expansion Deep_cover
Kaulinan dewan

Nyalira - Ékspansi jero

2 - 4 pamaén 90 mnt, umur 14+ Panulis: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Horrible Guild Dasar kaulinan diperyogikeun. Perluasan bahan kaulinan:  5/5 faktor anu pikaresepeun:  4.8 / 5 eusi ékspansi :  5/5 Faktor setrés:  5/5 Harga / kinerja:  4.8 / 5 Dina bojong planét aya bahaya anyar sareng kami [...]

ALONE_Cover
Kaulinan dewan

Nyalira - hudang ngalamun

2 - 4 pamaén 90 mnt, yuswa 14+ Desainer: Andrea Crespi Lorenzo Silva Illustrator: Steve Hamilton Penerbit: HeidelbBÄR Games Bahan Pikasieuneun Guild Bahan:  5/5 Faktor pikaresepeun:  4.8 / 5 Nilai puter ulang:   5/5 Faktor setrés:  5/5 Harga / kinerja:  4.8 / 5 Saatos sababaraha taun milarian bumi énggal, urang nabrak planét anu anéh sareng [...]

Kaulinan dewan

Armata Strigoi

2 - 5 pamaén 60 - 90 mnt, umur 14+ Panulis: Marco Valtriani Paolo Vallerga Illustrator: Zsofia Dankova Penerbit: Pegasus Spiele Bahan kaulinan:  4.7 / 5 Faktor pikaresepeun:  4.7 / 5 Nilai puter ulang:   5/5 Harga / performa:  4.5 / 5 poin horor:  2.5 / 5 Akhirna waktuna parantos saatos sababaraha minggu moro urang tungtungna mendakan bastianion Strigoi ayeuna [...]

Kaulinan dewan

Serangan Kaisar - Kekaisaran nyerang

2 - 5 pamaén 120+ menit 14+ Pangarang: Justin Kemppainen Corey Konieczka Jonathan Ying Illustrator: Arden Beckwith Christopher Burdett Rovina Cai Lucas Durham Joel Hustak Michal Ivan David Kegg Henning Ludvigsen Brynn Metheney Vlad Ricean Ryan Valle Ben Zweifel Publisher: Fantasy Flight Games Asterion Press Tepi Hiburan Galakta Galápagos Jogos Heidelberger Spieleverlag Hobi komponén Game Dunya: […]

Kaulinan dewan

Wabah Penjara Zombicide

1 - 6 pamaén 60+ 13+ Desainer: Raphaël Guiton Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Illustrator: Nicolas Fructus Édouard Guiton Mathieu Harlaut Penerbit: CMON Limited Asmodee Edge Entertainment Galápagos Jogos Guillotine Games Portal Games Components:  5/5 Fun factor :  5/5 Nilai putar deui:  4.5 / 5 Harga / performa:  5/5 Saha panginten éta bakal langkung santai di panjara?! Tilu tuangeun haneut, [...]

Kaulinan dewan

Serangan kampung

1 - 5 pamaén 30 - 180 mnt 14+ Panulis: Adam Smith Illustrator: Fernando Armentano Aleksandra Bilic Björn Hurri-Henning Ludvigsen Penerbit: ADC Blackfire Entertainment GmbH Grimlord Games Level terakhir bahan kaulinan:  4.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5 / 5 Nilai puter ulang:  5/5 Harga / performa:  4/5 Upami vampir, banshee, lich, succubus sareng dulladan lebet kana pub… Janten […]

Kaulinan dewan

AVP - The Hunt Dimimitian édisi ka-2

1 - 3 pamaén 30 - 90 mnt 12+ Panulis: Jarek Ewertowski Grzegorz Oleksy Illustrator: Michał Pawlaczyk Mariusz Siergiejew Darek Zabrocki Penerbit: Prodos Kaulinan Bahan kaulinan:  3.5 / 5 Faktor pikaresepeun:  5/5 Nilai puter deui:  5/5 Harga / pagelaran:  4/5 Kaulinan anu hébat sareng perasaan sénsional, anu leres-leres ngagambarkeun suasana pilem. Anjeun tiasa [...]

Kaulinan dewan

Blitz Saeful

2 pamaén 40+ mnt 8+ Desainer: James M. Hewitt Illustrator: - Penerbit: Games Workshop Ltd. Komponén gim:  4/5 Faktor pikaresepeun:  4.5 / 5 Nilai puter ulang:  5/5 Harga / performa:  5/5 Wilujeng sumping kana salah sahiji acara olahraga anu paling hese di dunya . BLITZ BOWLE Jinis kaulinan maén bal khusus, anu mirip pisan sareng Blood Bowl anu kawéntar di dunya. Nanging, sakedik [...]

Zombicide_invader
Kaulinan dewan

Penjajah Zombicide

1 - 6 pamaén 60+ mnt 14+ Désainer: Raphaël Guiton Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Illustrator: Henning Ludvigsen Penerbit: CMON Limited Asmodee Edge Entertainment Galápagos Jogos Guillotine Games Portal Games Bahan kaulinan:  4.7/5 Faktor pikaresepeun:   4.5/5 Nilai kontradiksi:  4.5/5 Harga / performa:  4.7 / 5 Teu aya anu nguping anjeun ngagorowok di luar angkasa ....! Zombicide Invader digoyang ku aturan anu robih sareng tampilan alien, anu [...]